Wie zijn wij

Karin Linders
Zus van

Na jarenlang gewerkt te hebben in diverse commerciële- en leidinggevende functies, was het tijd de vleugels uit te slaan. Ik merkte dat ik er aan toe was om iets te gaan doen waarbij ik daadwerkelijk het verschil kan maken. Ik doe nu iets waar ik erg goed in ben: ik vind oplossingen bij geldproblemen en breng structuur aan in de financiële situatie van mensen die niet weten hoe ze dat moeten aanpakken. Daar waar anderen geen uitweg meer zien, begint het pas voor mij.


Mark Linders
Broer van

Ik ben jarenlang in het HR- werkveld werkzaam geweest en kreeg daar regelmatig te maken met financiële problemen bij medewerkers. Voorschotten en loonbeslagen zijn de eerste signalen voor problemen die komen gaan. Toen al probeerde ik mensen hierbij te ondersteunen, maar tegenover een werkgever laten zij niet het achterste van hun tong zien. Heel begrijpelijk! Met Lindersen kan ik mensen met financiële problemen veel beter ondersteunen en dat is erg fijn.

Lindersen combineert enthousiaste gedrevenheid met Hollandse nuchterheid: ‘We zijn direct in onze manier van communiceren. We draaien er niet omheen, benoemen zaken zoals ze zijn en houden ons aan gemaakte afspraken. Wij beloven geen gouden bergen en we kunnen zeker niet toveren maar één ding weten we zeker: Samen werkt!’ 

Kernwaarden: • Duidelijk • Direct • Samen


Werkwijze

Voor al onze diensten geldt dat we een uitgebreid intakegesprek voeren. Aan de hand van een intakeformulier stellen we u, als cliënt, allerhande vragen om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van de actuele situatie. Wij kijken hierbij naar alle inkomsten en uitgaven. We brengen betalingsachterstanden in kaart en houden rekening met eventueel aanwezige schulden.

Vervolgens kijken we of er rechten bestaan op aanvullend inkomen en of de hoogte van de beslagen die op uw inkomen liggen correct zijn. We pakken aanwezige betalingsachterstanden / schulden direct aan.
We kunnen verschillende koersen uitstippelen. Deze keuze rondom de te volgen koers maken we samen. Eventueel betrekken we andere instanties waar al een hulpvraag ligt of waarvan wij denken dat er een hulpvraag zou moeten liggen. Met vereende krachten kunnen we u namelijk het best helpen.

Belangrijk om u te realiseren is dat wij aan uw kant staan. Wij zijn er niet voor uw schuldeisers of welke andere betrokken partijen dan ook. We worden aangesteld om uw belangen te behartigen en uw financiele situatie zo snel mogelijk weer stabiel te krijgen.