Wie zijn wij

Karin Linders

Na jarenlang gewerkt te hebben in diverse commerciële- en leidinggevende functies, was het tijd de vleugels uit te slaan. Ik merkte dat ik er aan toe was om iets te gaan doen waarbij ik daadwerkelijk het verschil kan maken. Ik doe nu iets waar ik erg goed in ben: ik vind oplossingen bij geldproblemen en breng structuur aan in de financiële situatie van mensen die niet weten hoe ze dat moeten aanpakken. Daar waar anderen geen uitweg meer zien, begint het pas voor mij.


Bo Belle Hooijmans-Hendrikse

Ik werk al enkele jaren als bewindvoerder, een rol die ik met toewijding en passie vervul. Mijn carrièrepad begon als stagiaire, waarna ik doorgroeide tot assistent en uiteindelijk bewindvoerder. In oktober 2023 behaalde ik mijn HBO-diploma, wat een mijlpaal in mijn professionele ontwikkeling markeerde.        Per 1 juli 2024 ben ik vennoot van Lindersen, een spannende nieuwe stap in mijn carrière.

Mijn werk als bewindvoerder is geworteld in een diep begrip van financiële uitdagingen. Tijdens mijn stage heb ik waardevolle ervaring opgedaan die me goed heeft voorbereid op mijn huidige rol. Ik heb geleerd hoe ik cliënten effectief kan ondersteunen en begeleiden bij het beheren van hun financiën.

Wat mij onderscheidt in mijn vakgebied is mijn vermogen om goed te luisteren en rustig te blijven, zelfs in stressvolle situaties. Deze vaardigheden zijn cruciaal in mijn werk, waar ik cliënten help om financiële stabiliteit en gemoedsrust te bereiken.

Mijn keuze voor dit vak is persoonlijk gemotiveerd. In mijn jeugd heb ik zelf te maken gehad met geldproblemen. Ik weet uit eigen ervaring hoe het is om met weinig geld rond te komen en welke stress en zorgen dit met zich meebrengt. Deze ervaringen hebben mijn empathie en begrip voor mijn cliënten versterkt, en ze motiveren me om hen de best mogelijke ondersteuning te bieden.

Als nieuwe vennoot bij VOF Lindersen kijk ik ernaar uit om mijn kennis en ervaring in te zetten om nog meer mensen te helpen. Ik blijf me ontwikkelen en streef ernaar om mijn cliënten continu de best mogelijke zorg en begeleiding te bieden. Dankzij mijn persoonlijke en professionele ervaringen, ben ik vastbesloten om een positieve impact te maken in het leven van degenen die worstelen met financiële problemen. Ik geloof in de kracht van financiële stabiliteit en werk elke dag om dit voor mijn cliënten te realiseren.


Werkwijze

Voor al onze diensten geldt dat we een uitgebreid intakegesprek voeren. Aan de hand van een intakeformulier stellen we u, als cliënt, allerhande vragen om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van de actuele situatie. Wij kijken hierbij naar alle inkomsten en uitgaven. We brengen betalingsachterstanden in kaart en houden rekening met eventueel aanwezige schulden.

Vervolgens kijken we of er rechten bestaan op aanvullend inkomen en of de hoogte van de beslagen die op uw inkomen liggen correct zijn. We pakken aanwezige betalingsachterstanden / schulden direct aan.
We kunnen verschillende koersen uitstippelen. Deze keuze rondom de te volgen koers maken we samen. Eventueel betrekken we andere instanties waar al een hulpvraag ligt of waarvan wij denken dat er een hulpvraag zou moeten liggen. Met vereende krachten kunnen we u namelijk het best helpen.

Belangrijk om u te realiseren is dat wij aan uw kant staan. Wij zijn er niet voor uw schuldeisers of welke andere betrokken partijen dan ook. We worden aangesteld om uw belangen te behartigen en uw financiele situatie zo snel mogelijk weer stabiel te krijgen.